Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt rugde




Ingredienser

4 porsjoner

4 rugder
4 tynne skiver spekk
2-3 ss smør
salt
pepper
1 grønn paprika
4 dl buljong
1 dl tomatpuré
1/2 ts støtt enebær
1/2 ts timian
1 glass portvin
4 skiver loff


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Vask og tørk fuglene. Gni dem med salt.

Bind spekkskiver over brystet på fuglene og bind dem opp.

Brun fuglene i smør, hell buljong over. Dryss på pepper og legg strimlet paprika, enebær og timian i gryten.

Snu fuglen flere ganger under stekingen, som tar omtrent 20 minutter.

Brun loffskivene i smør og anrett en fugl på hver skive.

Smak stekesjyen til med tomatpuré, portvin, salt og pepper. Hell sausen over fuglene.

Server fuglene nystekte med kastanjepuré til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8079)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 258,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.