Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt rypebryst




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkrype
1dashsalt
1dashpepper
1dashsmør
70grsopp
0,5dlkremfløte
1,5sssmør, usaltet
0,5dlseterrømme
1ssripsgelé
1ssripsgelé


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekt rypebryst med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier209,521 352,87Kcal
Protein15,0697,24gram
Karbohydrat4,5129,12gram
Kostfiber0,010,06gram
Fett14,5894,14gram
Mettet fett8,1752,75gram
Salt0,251,63gram
Pris på oppskriftenKr 15,06Kr 97,24Kroner
Hele oppskriften veier646 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Forvarm stekeovnen til 200 C. Skjær ut de to brystene. Brystene gnis inn med salt og pepper og brune raskt i panne. Sett dem inn i ovnen i ca 5-6 minutter, de skal ha rosa kjerne. Ta brystene ut og la dem hvile et par minutter før de skjæres i pene skiver.

Kok ut stekepannen med kremfløte. Rør inn usaltet smør til sausen er middels tykk. Smak til med rømme, salt, pepper og ripsgelé. Sil sausen.

Skogsopp eller sjampinjong i skiver stekes i smør.

Lag et speil av sausen på en middagstallerken. Anrett soppskivene i midten. På disse anrettes rypebrystet i skiver.

Kokte poteter og ripsgelé serveres til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12195)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rypebryst på eple- og byggrynsalat.Rypebryst på eple- og byggrynsalat.
Denne retten har 130,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.