Stekt seibiff

Bilde av Stekt seibiff.
Fotograf: Knut Pettersen

Bruk vanlig seifilet eller frossen fra findus ol. Vi brukte denne gangen bare slike seibiff blokker, men de er gode og lettvinte.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grseifilet
1sssalt
1tspepper
2ssMel
1dashSmør til steking
1stkliten løk i ringer
0,5stkpaprika i strimler

Potetmiks

2stkpoteter i teringer
0,5stksellerirot i terninger
2stkgulrot i terninger


Fremgangsmåte:

Fisken deles opp i passe stykker og vendes i en blanding av mel, salt og pepper. Bruker du ferdige blokker så dropper du dette
Varm opp smør i panna og stekes fint brune. Tas opp og holdes varme på ett fat.
Etterpå stekes løken(evt paprika) i smør og overhelles fisken ved servering.

Kok ut panna og server sjyen ved siden av.

Server med ris eller potetmiks som vi brukte.

Potetmiks:
Skrell og del poteter, gulrot og selleri i terninger. Kokes møre i saltet vann med litt smør i.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118967198)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 97,47 Kcal
Protein 7,26 g
Fett 1,97 g
Karbo 11,71 g
Pris 4,35.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!