Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt sik i rømme




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
750grfilet av sik
1sshvetemel
1tssalt
0,25tspepper
3sssmør
1,5dlrømme
Dill, persille eller gressløk.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekt sik i rømme med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier176,33433,88Kcal
Protein16,3940,33gram
Karbohydrat1,142,81gram
Kostfiber0,050,12gram
Fett11,7929,01gram
Mettet fett7,3017,96gram
Salt0,892,18gram
Pris på oppskriftenKr 12,92Kr 31,79Kroner
Hele oppskriften veier984 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrap skjell av fisken, rens den og fileter den. Griljer fisken i mel, salt og pepper. Brun smøret og brun fisken lett på begge sider. Legg skinnsiden op og hell på rømme og klippet grønt. La den surre 5-10 minutter til.

Server med salat og kokte poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2879)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.