Aktuelt akkurat nå!
Asparges...Sommermat...Selskapsmat...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Stekt steinbitfilet

Bilde av Stekt steinbitfilet.
Fotograf: Knut Pettersen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 800grsteinbitfilet
1pose(r)fiskesaus feks Toro Lofoten fiskesaus eller annet
Mel, salt og pepper
2stkløk
1stkpurre i skiver
4stkstore sjampinjonger i skiver
150grsalatstrimler
1sssmør til steking
4porsjon(er)ris eller poteter

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 123,76 Kcal
Protein 9,34 g
Fett 3,92 g
Karbo 12,41 g
Pris 8,6.- kr

Dette er enkel og god mat. Steinbit er dyrt, men er av og til på tilbud.
Her har vi fornyet oppskriften med en blanding av løk, purre og sopp + litt salat ved siden av. Bruk evt ris eller poteter

Fremgangsmåten:

Sett på ris eller poteter til koking
Bland litt mel med salt og pepper. Vend fisken i dette før den stekes lett i smør. Brun den på begge sider og la den så trekke til den er gjennomstekt.
I en annen stekepanne bruner du litt smør og har i løken. La den bli litt myk før du har i strimlet purre. La surre før du til slutt har i sopp og litt salatstrimler. La surre til soppen er myk og løken er brunet. Smak til med salt og pepper.
Server på en seng av løkblanding + saus og poteter/ris.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Tilberedningstid: 20-40 min

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Oppskriften har hatt 21994 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,7 poeng totalt (av max 6) fra 7 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118968879)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!