Stekt steinbitfilet

Bilde av Stekt steinbitfilet.
Fotograf: Knut Pettersen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 800grsteinbitfilet
1pose(r)fiskesaus feks Toro Lofoten fiskesaus eller annet
Mel, salt og pepper
2stkløk
1stkpurre i skiver
4stkstore sjampinjonger i skiver
150grsalatstrimler
1sssmør til steking
4porsjon(er)ris eller poteter

Annonse


Dette er enkel og god mat. Steinbit er dyrt, men er av og til på tilbud.
Her har vi fornyet oppskriften med en blanding av løk, purre og sopp + litt salat ved siden av. Bruk evt ris eller poteter

Fremgangsmåte:

Sett på ris eller poteter til koking
Bland litt mel med salt og pepper. Vend fisken i dette før den stekes lett i smør. Brun den på begge sider og la den så trekke til den er gjennomstekt.
I en annen stekepanne bruner du litt smør og har i løken. La den bli litt myk før du har i strimlet purre. La surre før du til slutt har i sopp og litt salatstrimler. La surre til soppen er myk og løken er brunet. Smak til med salt og pepper.
Server på en seng av løkblanding + saus og poteter/ris.

Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 123,76 Kcal
Protein 9,34 g
Fett 3,92 g
Karbo 12,41 g
Pris 8,6.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Oppskriften har hatt 21037 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,7 poeng totalt (av max 6) fra 7 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118968879)

Ekstra info

Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Tilberedningstid: 20-40 min



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!