Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Stekt steinbitfilet

Oppskriften har fått 2,4 poeng. 2,4 poeng (av max 6) i snitt fra 7 lesere
Oppskriften har hatt 18469 lesere! 18469 lesere

Ingredienser

Porsjoner
Ca 800grsteinbitfilet
1pose(r)fiskesaus feks Toro Lofoten fiskesaus
Mel, salt og pepper
2stkløk
4porsjon(er)ris
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Stekt steinbitfilet.

Fremgangsmåte:

Dette er enkel og god mat. Steinbit er dyrt, men er av og til på tilbud.

Sett på ris til koking
Bland litt mel med salt og pepper. Vend fisken i dette før den stekes lett i smør. Brun den på begge sider og la den så trekke til den er gjennomstekt.
Server med en god fiskesaus, ris og feks stekt løk. Evt andre valgfrie grønnsaker.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 139,07535,2826,8 %
Fett: 3,6113,89 gr19,8 %Fett23,36 %
Protein: 11,4544,07 gr88,1 %Protein32,93 %
Karbo: 14,9757,62 gr19,2 %Karbo43,05 %
Fiber: 0,451,73 gr5,8 %Fiber0,64 %
Mettet fett: 0,833,19 gr16,0 %
Salt: 0,240,93 gr18,6 %
Hele oppskriften veier 1539,6 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.9,44 .-
Pris 4 porsjonerKr. 145,34 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 36,34.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Steinbitkarbonader hos oss.Les mer om Steinbit Tikka Masala hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118968879



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser