Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy



Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy oppskrift.
Fotograf: Esten Borgos
Denne oppskriften har gode ingredienser som til sammen utgjør en nydelig rett som passer til spesielle anledninger. Flatbrød ved siden av gjør retten komplett.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grtørrfisk, utvannet og renset
olje

Fennikel

1stkfennikel, frisk
3dlvann
1sssalt
1ssolje
1sssmør

Soyasjy

1stksjalottløk
1ssingefær, frisk
1dlsoyasaus
1dlklaret smør
1sspersille, frisk

Tilbehør

flatbrød


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier205,73555,37Kcal
Protein22,4260,52gram
Karbohydrat2,466,64gram
Kostfiber0,411,11gram
Fett11,7131,61gram
Mettet fett6,7218,14gram
Salt3,569,60gram
Pris på oppskriftenKr 13,51Kr 36,47Kroner
Hele oppskriften veier1 080 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær tørrfisken i små serveringsstykker.
Brun stykkene raskt i olje, 1-2 minutter på hver side.
Sett ned varmen og la stykkene ettersteke i 2-3 minutter i stekepannen.

Fennikel
Skjær fennikelen i tykke skiver, og kok dem i vann med salt i ca. 5 minutter. La dem renne godt av på tørkepapir.
Brun fennikelskivene lett i en blanding av olje og smør.

Soyasjy
Finhakk sjalottløk og ingefær.
Kok sjalottløk, ingefær, soyasaus og klaret smør sammen til løken er myk. Rør inn finhakket persille like før servering.
Server tørrfisken på en skive fennikel med soyasjy over, og med flatbrød ved siden av.
Tips: Om du ikke har klaret smør kan du også bruke usaltet smør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 30724)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bolinhos med tørrfisk.Bolinhos med tørrfisk.
Denne retten har 176,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte mandelpoteter.Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte .
Denne retten har 137,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy.Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy.
Denne retten har 205,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.