Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte mandelpoteter



Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte mandelpoteter oppskrift.
Fotograf: Esten Borgos
Denne oppskriften har mange komponenter som passer perfekt sammen. Stekt tørrfisk med urtedressing, poteter og grønnsaker er en smakfull kombinasjon.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
750grtørrfisk, utvannet og renset
1sssmør
1ssolje
1dashsalt

Dressing

1sspaprika, rød
1ssbasilikum, frisk
1sspersille, frisk
1tsestragon, frisk
2ssolivenolje
1tsrosépepperIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

Vinaigrette

1ssbasilikum, frisk
2ssolivenolje, kaldpresset
1ssrødvinseddik
0,5tssalt
0,25tspepper

Saltbakte poteter

4dlvann
1dlsalt
12stkmandelpotet

Grønnsaker

1stkfennikel, frisk
1stkløk
1stkrødløk
1stkgulbete
50grkantareller
0,5tssalt
2tspersille, frisk
olje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte mandelpoteter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier137,33934,44Kcal
Protein22,38152,28gram
Karbohydrat4,3029,26gram
Kostfiber0,775,24gram
Fett3,2321,98gram
Mettet fett0,785,31gram
Salt4,4930,56gram
Pris på oppskriftenKr 11,57Kr 78,73Kroner
Hele oppskriften veier2 722 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær fisken i serveringsstykker.
Stek stykkene i en blanding av smør og olje, 2-3 minutter på hver side. Dryss over litt salt.

Dressing
Finhakk paprika og urter, og pisk sammen med olivenolje og rosépepper.

Vinaigrette
Finhakk basilikum og pisk sammen med de andre ingrediensene til vinaigretten.

Saltbakte poteter
Kok opp vann med salt og kok potetene møre. La dem dampet godt fra seg, del i to og vend inn vinaigretten.

Grønnsaker
Rens og skjær alle grønnsakene i jevne, små terninger. Surr dem møre i olje, og dryss over salt og finhakket persille.
Server tørrfisken med dressingen over, og potet og grønnsaker ved siden av.

Tips:
Gulbete kan byttes med kålrot.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 31114)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy.Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy.
Denne retten har 205,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte mandelpoteter.Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte .
Denne retten har 137,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bolinhos med tørrfisk.Bolinhos med tørrfisk.
Denne retten har 176,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.