Gå til forsiden av matoppskrift.no



Stekt torsk med tomatsaus


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
0,5kgtorskefilet
1sshvetemel
1dashsalt
Ca 1,5ssolje
2sssmør eller margarin
2dlhvitvin
12stkoliven, fylte

saus:

1ssolje
1stkløk
0,25stkgrønn paprika
4stktomater


Fremgangsmåte:

Trekk skinnet av fiskefileten, del den i 4 stykker. Vend dem i mel tilsett salt.

Varm olje og smør i stekepannen, legg fiskestykkene i og brun dem pent på begge sider.

Varm oljen til sausen. Kok finhakket løk i den til den er mør, men ikke brun.

Ta kjernene ut av paprikaen, skjær den i skiver og damp den sammen med løken noen minutter.

Flå tomatene, del dem i båter. Bland dem med løken og paprikaen, hold alt sammen varmt.

Bland vin og oliven i tomatsausen og varm den. Koketid 20-25 min.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11533)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 99,91 Kcal Forklaring?
Protein 6,87 g
Fett 5,88 g
Karbo 2,12 g
Pris 7,45.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!