Stekt torsk med tomatsaus


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
0,5kgtorskefilet
1sshvetemel
1dashsalt
Ca 1,5ssolje
2sssmør eller margarin
2dlhvitvin
12stkoliven, fylte

saus:

1ssolje
1stkløk
0,25stkgrønn paprika
4stktomater


Fremgangsmåte:

Trekk skinnet av fiskefileten, del den i 4 stykker. Vend dem i mel tilsett salt.

Varm olje og smør i stekepannen, legg fiskestykkene i og brun dem pent på begge sider.

Varm oljen til sausen. Kok finhakket løk i den til den er mør, men ikke brun.

Ta kjernene ut av paprikaen, skjær den i skiver og damp den sammen med løken noen minutter.

Flå tomatene, del dem i båter. Bland dem med løken og paprikaen, hold alt sammen varmt.

Bland vin og oliven i tomatsausen og varm den. Koketid 20-25 min.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11533)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 99,91 Kcal
Protein 6,87 g
Fett 5,88 g
Karbo 2,12 g
Pris 7,45.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!