Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Stekt torskefilet til 4

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 2735 lesere! 2735 lesere
Stekt torskefilet til 4 har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 68,43 kcal ......Protein: 7,71 g ......Fett: 1,23 g ......Mettet fett: 0,44 g
Karbo: 6,11 g ......Kostfiber: 1,04 g .....Natrium: 183,27 mg .......Pris: 5,99 .- kr
Skriv ut!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
700grtorskefilet
1stkegg
3sshvetemel eller strøkavring
1tssalt
0,5tspepper
Flytende Vita hjertego’ margarin til steking
Ca 2,5stkgulrøtter
1stksøtpotet
1stksquash
Ca 1,5stkrødløk
0,5pakkesukkererter
Friske urter

Dressing

0,5begeryoghurt naturell
0,5sssukker
0,5stklime
1feddhvitløk finhakket
1dashSalt
1dashPepper
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Vita Hjertego
Fotograf: Vita Hjertego
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin



Stekt torskefilet til 4.

Fremgangsmåte:

Vask filetene og ta bort alle bein. Tørk dem godt og del dem i passende serveringsstykker.
Knekk egget og visp det godt sammen på en flat tallerken. Bland mel, salt og pepper på et stykke matpapir.
Sett stekepannen på platen. Bruk en stor panne slik at det blir plass til all fisken.
Ha i margarin og varm opp.
Når margarinen har en lys brun farge kan stekingen starte. Vend fiskestykkene først i egg og så i hvetemelet. Legg dem i pannen etter hvert.
Stek fisken 3-4 minutter før den vendes. Stek ferdig ved svak varme.
Total steketid 8-10 minutter alt etter tykkelsen på fileten.

Kutt grønnsakene og løken i strimler, for så å steke dem lett i pannen i flytende Vita hjertego’.

Dressing
Bland yoghurt, saften av en ½ lime, sukker hvitløk, salt og pepper sammen til en smakfull dressing.

Server fileten sammen med stekte grønnsaker med ferske urter og dressing.
Poteter eller ris kan gjerne servers ved siden av.

Ha gjerne Vita Pro.aktiv margarin over den varme fisken og/eller grønnsakene.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 68,43337,0716,9 %
Fett: 1,236,06 g8,7 %Fett16,17 %
Protein: 7,7137,98 g76,0 %Protein45,06 %
Karbo: 6,1130,10 g10,0 %Karbo35,71 %
Fiber: 1,045,12 g17,1 %Fiber3,03 %
Mettet fett: 0,442,17 g10,8 %
Salt: 0,462,26 g45,1 %
Hele oppskriften veier 1970,305 g totalt
Pris på oppskriften: Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.5,99
Pris 4 porsjonerKr. 127,21Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 31,80Vis fullt næringsinnhold for oppskriften
Forklaring på prissystemet!Forklaring på tallerkentjenesten!



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Hjemmelagde fiskepinner hos oss.Les mer om Fiskesnop - sprø fiskepinner hos oss.Les mer om Lettsalta torsk med sydlandsk smak hos oss.