Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Stekt torskefilet til 4

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 6,00 Kcal: 70,67 Fett: 1,24 gr Protein: 7,80 gr Karbo: 6,53 gr
Mettet fett: 0,44 gr Kostfiber: 1,04 gr Salt av natrium: 0,32 gr
Oppskriften har hatt 2584 lesere! 2584 lesere

Ingredienser

Porsjoner
700grtorskefilet
1stkegg
3sshvetemel eller strøkavring
1tssalt
0,5tspepper
Flytende Vita hjertego’ margarin til steking
Ca 2,5stkgulrøtter
1stksøtpotet
1stksquash
Ca 1,5stkrødløk
0,5pakkesukkererter
Friske urter

Dressing

0,5begeryoghurt naturell
0,5sssukker
0,5stklime
1feddhvitløk finhakket
Salt
Pepper
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater35,73 prosent
Protein45,07 prosent
Fett16,15 prosent
Kostfiber3,03 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 127,23

Pris pr porsjon

Kr 31,81
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Vita Hjertego
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Stekt torskefilet til 4.

Fremgangsmåte:

Vask filetene og ta bort alle bein. Tørk dem godt og del dem i passende serveringsstykker.
Knekk egget og visp det godt sammen på en flat tallerken. Bland mel, salt og pepper på et stykke matpapir.
Sett stekepannen på platen. Bruk en stor panne slik at det blir plass til all fisken.
Ha i margarin og varm opp.
Når margarinen har en lys brun farge kan stekingen starte. Vend fiskestykkene først i egg og så i hvetemelet. Legg dem i pannen etter hvert.
Stek fisken 3-4 minutter før den vendes. Stek ferdig ved svak varme.
Total steketid 8-10 minutter alt etter tykkelsen på fileten.

Kutt grønnsakene og løken i strimler, for så å steke dem lett i pannen i flytende Vita hjertego’.

Dressing
Bland yoghurt, saften av en ½ lime, sukker hvitløk, salt og pepper sammen til en smakfull dressing.

Server fileten sammen med stekte grønnsaker med ferske urter og dressing.
Poteter eller ris kan gjerne servers ved siden av.

Ha gjerne Vita Pro.aktiv margarin over den varme fisken og/eller grønnsakene.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Hjemmelagde fiskepinner hos oss.Les mer om Hjemmelagde fiskepinner hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:24323



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen