Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Stekt torskefilet til 4

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 2700 lesere! 2700 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Stekt torskefilet til 4 har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 68,43 Kcal ......Protein: 7,71 gram ......Fett: 1,23 gram ......Mettet fett: 0,44 gram
Karbohydrater: 6,11 gram ......Kostfiber: 1,04 gram .....Natrium: 183,27 mg .......Pris: 5,99 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
700grtorskefilet
1stkegg
3sshvetemel eller strøkavring
1tssalt
0,5tspepper
Flytende Vita hjertego’ margarin til steking
Ca 2,5stkgulrøtter
1stksøtpotet
1stksquash
Ca 1,5stkrødløk
0,5pakkesukkererter
Friske urter

Dressing

0,5begeryoghurt naturell
0,5sssukker
0,5stklime
1feddhvitløk finhakket
1dashSalt
1dashPepper
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Vita Hjertego
Fotograf: Vita Hjertego
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin


Stekt torskefilet til 4.

Fremgangsmåte:

Vask filetene og ta bort alle bein. Tørk dem godt og del dem i passende serveringsstykker.
Knekk egget og visp det godt sammen på en flat tallerken. Bland mel, salt og pepper på et stykke matpapir.
Sett stekepannen på platen. Bruk en stor panne slik at det blir plass til all fisken.
Ha i margarin og varm opp.
Når margarinen har en lys brun farge kan stekingen starte. Vend fiskestykkene først i egg og så i hvetemelet. Legg dem i pannen etter hvert.
Stek fisken 3-4 minutter før den vendes. Stek ferdig ved svak varme.
Total steketid 8-10 minutter alt etter tykkelsen på fileten.

Kutt grønnsakene og løken i strimler, for så å steke dem lett i pannen i flytende Vita hjertego’.

Dressing
Bland yoghurt, saften av en ½ lime, sukker hvitløk, salt og pepper sammen til en smakfull dressing.

Server fileten sammen med stekte grønnsaker med ferske urter og dressing.
Poteter eller ris kan gjerne servers ved siden av.

Ha gjerne Vita Pro.aktiv margarin over den varme fisken og/eller grønnsakene.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 68,43337,0716,9 %
Fett: 1,236,06 gr8,7 %Fett16,17 %
Protein: 7,7137,98 gr76,0 %Protein45,06 %
Karbo: 6,1130,10 gr10,0 %Karbo35,71 %
Fiber: 1,045,12 gr17,1 %Fiber3,03 %
Mettet fett: 0,442,17 gr10,8 %
Salt: 0,462,26 gr45,1 %
Hele oppskriften veier 1970,305 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.5,99 .-
Pris 4 porsjonerKr. 127,21 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 31,80.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Stekt torsk med syltet rødløk hos oss.Les mer om Torsketunger med tartarsaus hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:24323



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen