Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekte blekksprutringer (tapas)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
125grblekksprutkjøtt i ringer
Sitronskiver
mel, salt og pepper
1stkegg
2ssmelk
olivenolje til steking.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekte blekksprutringer (tapas) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93,1247,13Kcal
Protein13,266,71gram
Karbohydrat0,570,29gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett4,202,13gram
Mettet fett1,290,65gram
Salt0,270,14gram
Pris på oppskriftenKr 4,14Kr 2,10Kroner
Hele oppskriften veier202 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland mel, pepper og salt i en bolle. Og bland egg og melk i en annen. Olivenolje varmes opp i stekepannen.
Rør blekksprutringene først i melet og så dyppes de i eggeblandingen. Rist av ekstra veske og stek de 2-3 minutter på hver side i oljen.
La de tørke på ett kjøkkenpapir og dryss på salt. Ha de på en varm tallerken og server med sitronskiver.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3687)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Spania
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.