Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekte gjeddemedaljonger med poteter og sennepsflø




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgrenset og skrapet gjedde
1,5dlfløte pr. person
1tstørr sennep (med litt sukker)
1dlhvitvin
finklippet dill
finklippet gressløk
grovmalt svartpepper
1dashsalt
hvetemel
1dashsmør til steking
2stkskrelte, faste poteter pr. Person


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekte gjeddemedaljonger med poteter og sennepsflø med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier112,34427,73Kcal
Protein13,8352,66gram
Karbohydrat2,9811,35gram
Kostfiber0,311,18gram
Fett4,4616,98gram
Mettet fett2,7910,62gram
Alkohol0,62 %
Salt0,150,57gram
Pris på oppskriftenKr 11,66Kr 44,40Kroner
Hele oppskriften veier1 523 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær gjedda i ca 2 cm tykke skiver og smaksett med salt og pepper. Dryss over hvetemel. Stek medaljongene i smør. Hell det overflødige fettet ut av pannen.

Hell på fløte og hvitvin og krydre med sennep. La det småkoke i pannen eller sett pannen i ovnen ved 225 C i 10-15 minutter.

Kok potetene og skjær dem i ½ cm tykke skiver. Legg skivene i en ildfast form eller fat. Legg på fiskebitene.

Kok inn sausen som er igjen i pannen, til den er passe tykk. Tilsett gressløken og dillen. Bruk gjerne rikelig med grønt. Hell sausen over fisken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11964)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus.Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus.
Denne retten har 165,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.