Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekte nudler thaistyle (Pad Thai Kung)



Stekte nudler thaistyle (Pad Thai Kung) oppskrift.
Fotograf: Kulinarisk.no
En kjent thairett med stekte nudler. Denne er det mange varianter av. Enkelt med at alt skal i woken etter hverandre.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1ssrødløk, finhakket
0,5sshvitløk, finhakket
20stkrensede scampi
400grrisnudler ca. 5 mm (i tørr tilstand)
4sstofu (fast), i små terninger
0,5sssyltede neper, finhakketIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
25grkinesisk purre (ev. vårløk), skåret i biter à 3 cm
25grferske bønnespirer
1sschilipulver
1sssukker
2ssfiskesaus
2sstamarindsaus (ev. riseddik)
3sspeanøtter, hakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Peanøtter
Skalldyr
Soya
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekte nudler thaistyle (Pad Thai Kung) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier243,43503,72Kcal
Protein11,9424,71gram
Karbohydrat36,1574,80gram
Kostfiber2,906,00gram
Fett5,0310,41gram
Mettet fett0,982,03gram
Salt1,212,50gram
Pris på oppskriftenKr 7,58Kr 15,68Kroner
Hele oppskriften veier828 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg risnudlene i lunkent vann til bløtgjøring i ca. 5 minutter. Når nudlene er klare helles vannet av. Hvis det er mulig å få tak i ferske risnudler trenger du ikke å bløtgjøre dem.
Hell oljen i woken. Når oljen er varm legger du i løk og hvitløk. Når løken er lysebrun legger du i scampi først, deretter tofu. Scampien må ikke stekes tørr – heller kokes – juster varmen.
Legg nudlene i woken. Bland godt sammen. Smak til med neper, deretter fiskesaus, tamarind og sukker. Husk hele tiden å blande og bevege godt i woken. Tilsett til slutt chili.
Slå av blusset og bland inn kinesisk purre og bønnespirer. Anrett blandingen på en tallerken. Til slutt drysser du peanøttene over og retten er klar til servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kulinarisk.no
(Intern: 31944)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Wok
Land: Thailand

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Stekte nudler thaistyle (Pad Thai Kung).Stekte nudler thaistyle (Pad Thai Kung).
Denne retten har 243,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skalldyrwok.Skalldyrwok.
Denne retten har 73,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,34 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.