Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekte sikkaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grfilet av sik uten ben og skinn
2tssalt
0,5tspepper
1sskavring, knust
1ssløk, hakket
3ssfløte
1stkegg


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekte sikkaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier110,51171,83Kcal
Protein18,2128,31gram
Karbohydrat1,231,91gram
Kostfiber0,130,20gram
Fett3,615,61gram
Mettet fett1,732,69gram
Salt2,333,63gram
Pris på oppskriftenKr 12,98Kr 20,18Kroner
Hele oppskriften veier622 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal fisken på kvern med salt 2 ganger.
Ha i pepper og kavring, og spe med fløte og halvpisket egg. Ha i løken.
Lag kaker med hånd og stek dem pent brune i smør. Er veldig gode på brød varme.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2925)
Tilberedningstid: 70 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.