Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekte vaktler med blandet salat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
20stkvaktler
1dashsmør eller margarin
olje
saalt
1dashnykvernet pepper
hvitvin

Saus:
stekesjyen
hvitvin
grønne druer, halve

Salat:
1stkisbergsalat
1bunt(er)reddiker
250grselskapserter

Dressing:

1dlvindruekjerneolje
1,5ssvineddik
0,5tssalt
1dashnykvernet pepper
1tsdijonsennep


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Sennep
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekte vaktler med blandet salat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier173,29525,31Kcal
Protein14,8244,93gram
Karbohydrat1,093,30gram
Kostfiber0,601,82gram
Fett12,0536,53gram
Mettet fett2,918,82gram
Salt0,230,69gram
Pris på oppskriftenKr 14,49Kr 43,92Kroner
Hele oppskriften veier3 031 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 225 C. Skyll vaktlene. Klapp dem tørre med kjøkkenpapir. Bind opp bena med bomullstråd.

Brun vaktlene godt på alle sider i like deler smør og olje. Dryss med salt og nykvernet pepper. Legg vaktlene i en langpanne eller ildfast fat. Hell over ca 1/2 flaske hvitvin.

Sett vaktlene i ovnen på nederste rille i ca 15 minutter. Stell reddikene og skjær i skiver. Skyll salatbladene og skjær dem i smale strimler.

Kok ertene i 1 minutt i lettsaltet vann. Ta dem opp og la dem renne av.

Bland salaten.

Rist alle ingrediensene til dressingen sammen og hell den over salaten like før servering. Anrett salaten på fat og legg vaktlene i en ring rundt salaten.

Server små rundstykker eller kokte poteter drysset med hakkede krydderurter.

Server sausen til: Sil stekesjyen. Tilsett mer hvitvin og kok sausen litt inn. Tilsett halve druer i sausen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8080)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.