Stikkelsbærgrøt

Bilde av Stikkelsbærgrøt.
Fotograf: Melk.no

Er du så heldig å ha stikkelsbær i hagen, kan du lage denne desserten. Vi har brukt røde stikkelsbær, men du kan godt bruke gule eller grønne. Husk at stikkelsbær som skal brukes i desserter bør høstes modne, mens det motsatte gjelder om du skal lage syltetøy.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1literstikkelsbær
1litervann
Sukker
2,5sspotetmel

Tilbehør:

Melk eller kremfløte


Fremgangsmåte:

De rensede bærene kokes i vannet til bærene går i stykker. Tilsett sukker etter smak. Dryss potetmelet jevnt inn. Gi grøten så vidt et oppkok.

Serveres med kald melk eller fløtemelk.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Melk.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118967720)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 18,67 Kcal
Protein 0,3 g
Fett 0,21 g
Karbo 3,29 g
Pris 3,56.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!