Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Stikkelsbærgrøt

Oppskriften tar ca 10-20 min å lage 10-20 min     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,56 Kcal: 18,67 Fett: 0,21 gr Protein: 0,30 gr Karbo: 3,29 gr
Mettet fett: 0,03 gr Kostfiber: 1,21 gr Salt av natrium: 0,00 gr
Oppskriften har hatt 4608 lesere! 4608 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1literstikkelsbær
1litervann
Sukker
2,5sspotetmel

Tilbehør:

Melk eller kremfløte
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater70,48 prosent
Protein6,42 prosent
Fett10,12 prosent
Kostfiber12,96 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 56,16

Pris pr porsjon

Kr 14,04
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Melk.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse




Stikkelsbærgrøt.
Er du så heldig å ha stikkelsbær i hagen, kan du lage denne desserten. Vi har brukt røde stikkelsbær, men du kan godt bruke gule eller grønne. Husk at stikkelsbær som skal brukes i desserter bør høstes modne, mens det motsatte gjelder om du skal lage syltetøy.

Fremgangsmåte:

De rensede bærene kokes i vannet til bærene går i stykker. Tilsett sukker etter smak. Dryss potetmelet jevnt inn. Gi grøten så vidt et oppkok.

Serveres med kald melk eller fløtemelk.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Bakte stikkelsbær hos oss.Les mer om Fruktsalat med Yoghurt hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118967720



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen