Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Stikkelsbærgrøt

Oppskriften tar ca 10-20 min å lage 10-20 min     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 4737 lesere! 4737 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1literstikkelsbær
1litervann
Sukker
2,5sspotetmel

Tilbehør:

Melk eller kremfløte
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Melk.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse




Stikkelsbærgrøt.
Er du så heldig å ha stikkelsbær i hagen, kan du lage denne desserten. Vi har brukt røde stikkelsbær, men du kan godt bruke gule eller grønne. Husk at stikkelsbær som skal brukes i desserter bør høstes modne, mens det motsatte gjelder om du skal lage syltetøy.

Fremgangsmåte:

De rensede bærene kokes i vannet til bærene går i stykker. Tilsett sukker etter smak. Dryss potetmelet jevnt inn. Gi grøten så vidt et oppkok.

Serveres med kald melk eller fløtemelk.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 18,6773,633,7 %
Fett: 0,210,83 gr1,2 %Fett10,12 %
Protein: 0,301,18 gr2,4 %Protein6,42 %
Karbo: 3,2912,97 gr4,3 %Karbo70,48 %
Fiber: 1,214,77 gr15,9 %Fiber12,96 %
Mettet fett: 0,030,12 gr0,6 %
Salt: 0,000,01 gr0,2 %
Hele oppskriften veier 1577,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,56 .-
Pris 4 porsjonerKr. 56,16 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 14,04.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Stikkelsbærkrem hos oss.Les mer om Fruktsalat med Yoghurt hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118967720



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser