Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stikkelsbærpai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grhvetemel
125grsmør eller margarin
1sssukker
1stkeggeplomme
Ca 1,5ssvann

Fyll:

1kgstikkelsbær
Ca 3dlmelis


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Stikkelsbærpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier177,642 681,48670,37Kcal
Protein1,8928,537,13gram
Karbohydrat23,99362,1390,53gram
Kostfiber2,5939,109,77gram
Fett7,66115,6328,91gram
Mettet fett4,5668,8317,21gram
Salt0,111,730,43gram
Pris på oppskriftenKr 7,53Kr 113,67Kr 28,42.-
Hele oppskriften veier1 510 totalt1 510 pr porsj377 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Smuldre hvetemel og smør til en grynet masse. Tilsett sukker og rør inn eggeplomme og vann til en smidig deig. Sett den kaldt i kjøleskapet ca 30 minutter.

Trykk deigen ut i en rund form ca 22 cm i diameter. Noe av deigen kan legges til side for å lage et gitter oppå paien til slutt.

Stek den ved 200 C i ca 10 minutter. Ta den ut av ovnen og fyll med stikkelsbær. Sikt på melis.

Stek videre ca 30 minutter til paideigen er gyllen.

Server gjerne med pisket krem.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12515)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.