Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stikkelsbærvin 2




Ingredienser

Modne stikkelsbær
0,6 liter vann pr kg bær
300 g sukker pr liter saft


Annonse


Fremgangsmåte:

Stikkelsbær egner seg best til hetvin. Skyll og del bærne. Sett til forgjæring med vannet. La gjære 3 dager ved 20°C. Press saften av bærne og tilsett sukker og 1-2 liter vann pr liter saft. Det kan med fordel brukes en forkultur. Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15305)
Kategori: Vinlegging
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.