Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stillehavssuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1pose(r)Toro Thailandsk Kyllingsuppe
0,5kgblåskjell
4dlkokosmelk
litt karri
litt hakkede urter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Gluten
Spor-av-skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stillehavssuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier133,77383,25Kcal
Protein3,038,68gram
Karbohydrat2,958,45gram
Kostfiber0,340,97gram
Fett12,1334,75gram
Mettet fett4,2612,20gram
Salt0,190,53gram
Pris på oppskriftenKr 3,14Kr 9,00Kroner
Hele oppskriften veier1 146 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dette er en utrolig enkel men smakfull suppe. Du kan servere den alene som et enkelt kveldsmåltid med nystekte baguetter til. Passer også ypperlig som forrett for alle som ønsker å tilbringe mer tid med gjestene enn ved komfyren.

Rens blåskjellene godt og kast de som er ødelagt (åpne). Kok opp suppen med 6dl vann i en vid kasserolle eller dyp stekepanne. Tilsett blåskjellene og legg på lokk. La det koke i ca. 5 minutter. Ta ut blåskjellene og kast de som ikke har åpnet seg. Tilsett kokosmelk og smak til med karri og urter. Tilsett rensede blåskjell i suppe før servering. Bruk noen av blåskjellene med skall til pynt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Toro
(Intern: 17540)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.