Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stiv kjøttkraft




Ingredienser

1 porsjon

1 kg bein og slintrer
1 1/2 liter vann
10 g salt


Annonse


Fremgangsmåte:

Vask og knekk beina, sett over i kaldt vann og la det koke langsomt opp uten lokk. Skum godt, legg på lokk og la det koke langsomt videre i 5 timer. Sil opp raften og sett den til avkjøling. Ta av fettet når dette har stivnet. Kraften kan godt fryses.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13489)
Kategori: Kraft
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.