Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stivlefse fra Folldal




Lefser fra Folldal med mel og melk. Smurninger og med men her heter det kosse.

Ingredienser




Annonse


Fremgangsmåte:

Hvetemel og litt rugmel og melk til å kna deigen i. Ikke for hard deig. Bakes ut til flatbrød eller lefser. Legges på takke med oversiden ned. Stekes halvferdig, snues og smøres med kosse, som er en blanding av melk og sukker samt litt kanel eller kardemomme.
Stekes ferdig som flatbrød. Legges firedobbelt med press på. Ved bruk bløtes i vann, legges på et klede til det er mykt og serveres som lefse.
Kan lagres i lengre tid.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13602)
Kategori: Lefse
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.