Stjerneskudd kakemix

Ingredienser

1 porsjon

Pakken inneholder:
1 pose kakemix
1 pose glasur
1 pose fargede stjerner
1 pose sprudlende crisp
1 kakeform i papp

Dette trenger du i tillegg:
2 egg
75 g smør/margarin
1 dl vann

Annonse


Stjerneskudd kakemix fra Freia er en enkel og morsom kake som spesielt barna vil sette pris på. Freia Stjerneskudd er en kakemix som inneholder kakaoglasur, fargede stjerner og sprudlende crisp som lager et lite "fyrverkeri" i munnen.

Fremgangsmåte:

Rør sammen egg og vann i en bolle. Rør inn Stjerneskudd-mix og tilsett smeltet og avkjølt smør/margarin. Rør godt sammen med en visp eller med en miksmaster. Brett sammen formen og hell i røren.

Kaken stekes midt i ovnen ved ca 180 Ci 25-30 minutter. Det er store forskjeller mellom ulike stekeovner, så følg med kaken under steking og bruk gjerne en kakenål. Avkjøl kaken i formen.

Kaken bør pyntes rett før servering. Bland glasurpulveret med 4-6 ts vann. (NB Det er viktig at man ikke tilsetter for mye vann, for da vil glasuren bli tynn.)

Bre glasuren jevnt utover kaken og strø over fargede stjerner og sprudlende crisp. Kaken løsnes fra formen med kniv eller kakespade.TjenesterSett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6
Ekstra info

Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Kraft foods
Oppskriften har hatt 1909 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,5 poeng totalt (av max 6) fra 2 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 25098)

Prøv en lignende oppskrift

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!