Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stoccafisso alla provenzale



Stoccafisso alla provenzale oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grtørrfisk, utbløtt
1kgferske tomater
500grpoteter
2feddhvitløk, finhakket
1stkløk
1stkpurre
2ssolje
1sssmør
1dashsalt
1dashpepper
noen sorte oliven


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stoccafisso alla provenzale med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier138,04905,02Kcal
Protein24,71162,00gram
Karbohydrat4,3728,65gram
Kostfiber1,147,47gram
Fett2,1614,16gram
Mettet fett0,573,74gram
Salt0,080,53gram
Pris på oppskriftenKr 12,42Kr 81,43Kroner
Hele oppskriften veier2 623 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens tørrfisken for skinn og ben og del den i små stykker. Hakk løken og purren. Varm opp olje og smør i en kasserolle. Tilsett løk og purre og la det surre i et par minutter. Tilsett finhakket hvitløk og skåldede tomater som er delt i fire.
Tilsett også tørrfiskbitene, poteter, delt i skiver og noen sorte oliven. Ha lokk på kasserollen og la det hele koke på svak varme i ca ½ time. Når væsken er fordampet og potetene er kokte, er retten klar for servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 2729)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bacalao a la fru Berg.Bacalao a la fru Berg.
Denne retten har 153,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tørrfisk à la Vicentina.Tørrfisk à la Vicentina.
Denne retten har 140,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stoccafisso alla provenzale.Stoccafisso alla provenzale.
Denne retten har 138,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tørrfiskgryte med pesto.Tørrfiskgryte med pesto.
Denne retten har 162,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.