Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Store pastaskjell med fyll




Ingredienser

4 porsjoner

250 g pastaskjell av den aller største sorten
salt

Fyll:
1 boks italiensk kjøttsaus, ca 300 g
klippet persille
revet ost, helst Parmesan



Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Kok skjellene myke i rikelig med lettsaltet vann. Følg kokeanvisningen på pakken.

La skjellene renne av og legg dem i varmt serveringsfat.

Varm kjøttsausen og fordel den i skjellene. Strø over finklippet persille.

Server revet ost ved siden av, i egen skål.

Server hvitt brød ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7593)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.