Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Strandabakelse etter Aslaug




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1begerseterrømme
1begerlettrømme
1liten koppsukker
2stkeggeplommer
Ca 1kgkveitemjøl
1litervatn


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Strandabakelse etter Aslaug med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier208,365 804,91Kcal
Protein4,83134,56gram
Karbohydrat31,80885,95gram
Kostfiber1,2233,99gram
Fett6,60183,88gram
Mettet fett3,91108,93gram
Salt0,020,53gram
Pris på oppskriftenKr 1,91Kr 53,21Kroner
Hele oppskriften veier2 786 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pisk eggeplommene. Rør saman med sukker. Ha i rømmebegra og bland. Ha i vatn. Sikt i kveitemjøl, litt om gongen. Visp. Røra skal få om lag same konsistens som pannekakerøre. Lo ho svelle i ein time. Bakelse blir steikt i eigne jarn som liknar krumkakejarn. Passer som kaffimat, naturell eller med smør.

Fra Larsgarden på Ovevall

Mer info

Forfatter:
Kilde: Bondelaget
(Intern: 17643)
Kategori: Pannekaker
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.