Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Strandaskinke & jarlsberg & breiflabb




Ingredienser

4 porsjoner

12 ristede toastskiver
(gjerne i klaret smør)
12 ristede strandaskinke skiver
ca. 500 g breiflabb
Lake av: 2 deler sitrussaft + 1 dl olivenolje
+ salt og pepper
12 skiver vellagret jarlsbergost
blandede småsalater
(som mache, rhubarb, ruccola og
frisk basilikum og kjørvel)

bringebærVINAIGRETTE:
0,2 dl bringebæreddik (evt. Vineddik)
0,8 dl god olje (valnøtt)
30 g bringebær
Salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-melk
Spor-av-soya
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

en deilig varm sandwich....til lunsj eller som kveldsrett..

Skjær fisken i tynne skiver. La den trekke i sitruslaken minst et par timer i kjøleskapet. Vask, tørk og riv salat. Skjær 8 ganske tykke jarlsbergskiver (størrelse med toasten) og lun dem i ovnen.
Toast, salat,strandaskinke, og fisk. så en ny toast og masse grønt på toppen. Stenk bringerbærvinaigrette rundt sandwichen på tallerkenen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Stranda spekemat
(Intern: 2125)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.