Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Strull 2



Strull 2 oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Småkaker er alltid fint å servere gjester til jul og strull er intet unntak.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlseterrømme eller fløte (eller en kombinasjon av disse)
100grsukker
100grhvetemel
0,5dlvann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Strull 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier319,331 708,42170,84Kcal
Protein3,3017,661,77gram
Karbohydrat33,62179,8717,99gram
Kostfiber0,643,420,34gram
Fett18,93101,2810,13gram
Mettet fett11,7662,926,29gram
Salt0,030,170,02gram
Pris på oppskriftenKr 4,35Kr 23,27Kr 2,33.-
Hele oppskriften veier535 totalt535 pr porsj54 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 struller

Visp sammen fløte/rømme og sukker, og rør inn mel og vann. La røren svelle i ca 30 minutter.
Legg en stor teskje røre midt på krumkakejern og stek løvtynne strull. Rull dem straks rundt en pinne rett fra jernet. Pass fingertuppene for det er litt varmt!

Avkjøles på rist og oppbevares i tett boks eller i fryseboksen.
1 porsjon gir ca 10 struller

Tips:
Til strull skal røren være ganske tynn, slik at kakene blir tynne og knasende sprø. Rull den mørkeste siden ut, ellers kan kakene se grå ut. Disse kakene kan også formes over en kopp og bli skål for julens kremdesserter. Kakene skal være lett tynne og blondeaktige.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 29852)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Strull.Strull.
Denne retten har 331,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Strull fra Akershus.Strull fra Akershus.
Denne retten har 334,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Strull 2.Strull 2.
Denne retten har 319,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Smultringer 6.Smultringer 6.
Denne retten har 535,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 42,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rømmebrød fra Oppdal.Rømmebrød fra Oppdal.
Denne retten har 301,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Smultringer 2.Smultringer 2.
Denne retten har 309,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 45,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.