Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Struts piccata




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetmedaljonger av struts, á 160 g
1stkegg
Ca 10blad(er)fersk salvie
4ssrevet daggammel loff
2ssparmesan, revet
2sssmør
1stksitron
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Struts piccata med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier153,19328,84Kcal
Protein17,5537,67gram
Karbohydrat2,204,72gram
Kostfiber0,871,87gram
Fett8,0517,28gram
Mettet fett4,319,25gram
Salt0,400,87gram
Pris på oppskriftenKr 14,89Kr 31,96Kroner
Hele oppskriften veier859 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ved tilberedning av denne norditalienske retten starter vi med å trykke medaljongene litt flate og vend i pisket egg. Klem på salvieblader før du vender medaljongene i en blanding av brødsmuler og parmesan. Stek gyllenbrune i smør på god varme.

Dryss over litt salt og pepper og press sitronsaft over til slutt. Server umiddelbart med friske, smørdampede grønnsaker, i dette tilfelle kål.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8082)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.