Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Struts stekt som vilt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgpoteter
1dashsmør til pensling
1dashsalt
500grstrutsefilet
100grbacon
1dashsmør til steking
2ssknuste einerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2dlrødvin
salt, pepper

Saus:

Sky fra braseringen
3,5dlkremfløte
2ssripsgele
2ssripsgele
evt. litt maisstivelse
salt, pepper

Tilbehør:

Waldorfsalat og/eller rødbetesalat m.Hasselnøtter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Struts stekt som vilt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier155,78811,42Kcal
Protein7,0436,67gram
Karbohydrat8,9146,41gram
Kostfiber0,633,28gram
Fett9,3148,49gram
Mettet fett5,4328,28gram
Alkohol0,99 %
Salt0,251,32gram
Pris på oppskriftenKr 8,13Kr 42,35Kroner
Hele oppskriften veier2 084 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Poteter skrelles og skjæres nesten igjennom i tynne skiver. Potetene legges i en skypanne bekledd med bakepapir. Pensles med smeltet smør og drysses med salt. Bakes i ovnen i ca. 50 min. ved 200°.
Strutsefileten vikles med bacon, som surres med en snor eller kjøttnål. Strutsefileten brunes godt på alle sider i en jerngryte. Einerbær og rødvin tilsettes. Kjøttet simrer ved svak varme i ca. 25 min. (sentrumtemperatur skal være 65°).
Kjøttet tas opp og hviler tildekket i 20 min. Skyen tilsettes kremfløte og ripsgele. Sausen jevnes evt. med maisstivelse utrørt i litt vann. Smakes til med salt og pepper.
Kjøttet skjæres i skiver og legges i et dypt fat. Sausen helles over. Pyntes med tyttebær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27808)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.