Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Strutse-stek med rødvinssaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grstrutsestek
2dlrødvin
5dlhønsebuljong
Sukkerkulør
fett til bruning
0,5dlportvin
maizena jevning
1dashsalt
peber

Tilbehør:

500grchampignon
250grfrisk spinat
1dashsalt
1dashpepper
2stkpærer i båter
olje til bruning
Poteter


Annonse


Næringsdeklarasjon for Strutse-stek med rødvinssaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier56,04357,84Kcal
Protein7,9050,45gram
Karbohydrat1,8812,00gram
Kostfiber0,654,15gram
Fett0,885,62gram
Mettet fett0,281,79gram
Alkohol1,10 %
Salt0,322,06gram
Pris på oppskriftenKr 9,36Kr 59,77Kroner
Hele oppskriften veier2 554 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun kjøttet på alle sider i en gryte. Ta kjøttet opp og tilsett rødvin og portvin. Kokes ned til det halve. Legg kjøttet tilbake i gryten.
Tilsett buljong og kok under lokk ca 30 minutter til steken er svakt rosa. Vend steken av og til.
Ta kjøttet opp og la den hvile innpakket i alu.folie, mens retten gjøres ferdig.
Skum skyen for fett, jevn med meljevning og farg med sukkerkulør. Smak til med salt og pepper.

Tilbehør:
Skjær champignoner i skiver. Udkjern pærer og skjær dem i båter. Rens spinaten og gi den et oppkok i saltet vann. Drypp av i en sikt. Brun champignoner i olje på pannen.
La Skjær steken i skiver og server den med saus, tilbehør og poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 3021)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.