Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Strutsesteaks med rispilaff




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetstrutsesteaks
10grsmør
1tsolje
0,5tssalt
1dashpepper
300grsavoykål i strimler
3ssrosiner

Rispilaff:

1stkløk
Ca 1,5feddhvitløk
0,5stkgrønn paprika
1stkgulrot
2stkpoteter
1,5ssolje
1tsSel de vie Masala krydderIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3dlbasmatiris
7dlvann
0,5tssalt
1,5dlyoghurt naturel
10cmagurk i terninger


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Strutsesteaks med rispilaff med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier86,30578,67Kcal
Protein6,5343,79gram
Karbohydrat10,2368,60gram
Kostfiber0,815,43gram
Fett1,9613,14gram
Mettet fett0,533,55gram
Salt0,322,14gram
Pris på oppskriftenKr 5,66Kr 37,95Kroner
Hele oppskriften veier2 682 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Grønnsakene til rispilaffen skjæres i mindre stykker. Svitses i olje i en gryte. Massala og ris svitses med. Vann og salt helles i og risen koker i ca. 10 min. og står deretter og trekker i 10 min.

Strutsesteakene brunes i smør og olje på pannen, drysses med salt og pepper og steker videre ved jevn varme 2-3 min. på hver side. Savojkålen hurtigstekes på pannen og rosinene drysses over. Strutsesteakene legges ovenpå kålen.

Yoghurten blandes med agurk og serveres til rispilaffen.

Serveres med grove flutes.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 21973)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.