Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stuet abbor




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkabborer, ca 1-1 1/4 kg

Saus:

3dlfiskekraft (terning)
1stkløk
1dashsalt
5stkknuste hele hvite pepper
kruspersillekvaster
1sssmør eller margarin
1sshvetemel
1dlkruspersille, finhakket
1dldill, finhakket
1stksitron, saften


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stuet abbor med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier70,20254,97Kcal
Protein11,7242,57gram
Karbohydrat1,224,43gram
Kostfiber0,311,13gram
Fett1,987,19gram
Mettet fett1,013,67gram
Salt0,220,80gram
Pris på oppskriftenKr 9,18Kr 33,34Kroner
Hele oppskriften veier1 453 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrap og rens fisken, skyll den godt.

Kok fiskekraften med løk, krydder og persillekvaster ca 15 minutter.

Sil kraften. Lag en smørmelkule og jevn kraften med denne.

Tilsett kryddergrønt og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Legg fisken i en vidbunnet serveringskjele, hell den kokende sausen over og la fisken trekke i denne ca 10 minutter.

Server gjerne med kokte dillpoteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11899)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.