Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stuet kalvebrissel




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grkalvebrissel
1 ts salt pr. liter vann

Stuing:

2ssmargarin eller smør
3sshvetemel
2,5dlkokekraft
1dlfløte
Ca 2,5krmsalt
1krmhvit pepper
evt presset sitron eller tørr hvitvin


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stuet kalvebrissel med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier150,92275,13Kcal
Protein8,1614,88gram
Karbohydrat3,175,78gram
Kostfiber0,150,27gram
Fett11,7021,33gram
Mettet fett5,249,55gram
Salt0,861,58gram
Pris på oppskriftenKr 8,48Kr 15,46Kroner
Hele oppskriften veier729 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brisselen skal først forvelles. Legg den i kaldt, saltet vann, kok opp og hell av kokevannet. Legg den i nytt kokende saltvann og kok den i 5-8 minutter. Ta opp brisselen og la den renne av. Ta vare på kokekraften. Ta bort eventuelle hinner. Skjær den i terninger.

Smelt fettet i et kokekar, rør ned melet. Spe under omrøring med kokekraften fra brisselen, deretter med fløte. Kok opp mellom hver speing og la stuingen koke i 3-5 minutter. Bland i brisselen. Smak til med salt, pepper og eventuelt presset sitron eller vin.

Server stuingen i omelett, i krustader eller bouchéer eller på ristet loff.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10113)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalverulade med reker.Kalverulade med reker.
Denne retten har 64,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvepølser.Kalvepølser.
Denne retten har 197,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ossibuchi al Pomodoro.Ossibuchi al Pomodoro.
Denne retten har 115,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 27,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvestek i gryte 2.Kalvestek i gryte 2.
Denne retten har 130,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.