Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stuet kanin




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkgulrøtter i store skiver
2stkpurre i store skiver
4sssmør
1,25kgkanin, i serveringsstykker
1dashsalt
4stklaurbærblad
0,25tsnellik
0,25tsmuskat
0,25tsingefær
0,25tsrosmarin
7dlrødvin
400grsopp
3ssmaizena
vann
1stksitron, saften


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stuet kanin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier96,88669,58Kcal
Protein6,9347,90gram
Karbohydrat2,9920,67gram
Kostfiber0,674,63gram
Fett4,2029,03gram
Mettet fett2,4116,66gram
Alkohol2,58 %
Salt0,140,96gram
Pris på oppskriftenKr 10,93Kr 75,54Kroner
Hele oppskriften veier2 765 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fres gulrot- og purreskivene i smør i en kjele. Legg kjøttstykkene på. Dryss med salt og krydder. Hell til slutt over rødvinen og kok opp.

Forvarm stekeovnen til 150 C.

Del soppen i stykker og stek i smør før den tilsettes kjøttet. Kok ut pannen med et par ss vann og tilsett.

Kok opp, legg på lokk og sett den i ovnen i ca 25 minutter.

Kjøttet tas opp, sjyen jevnes med maisenna utrørt i vann og smakes til med sitronsaft.

Kokte grønnsaker, kokte mandelpoteter og rørte tyttebær hører til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10140)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.