Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stuet lutefisk




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kglutefisk(gjerne rester)
1,5tssalt
1dlkokende vann.

Saus:

40grsmør
40grmel
2dlmelk
2dlfløte
1tssalt
0,25tshvit pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stuet lutefisk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier94,94497,54Kcal
Protein8,5544,81gram
Karbohydrat2,1011,01gram
Kostfiber0,070,37gram
Fett5,8030,40gram
Mettet fett3,5218,45gram
Salt0,914,79gram
Pris på oppskriftenKr 5,42Kr 28,40Kroner
Hele oppskriften veier2 096 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del fisken i biter. Smør en kjele med smør, legg i fisken, strø på salt og hell over kokende vann. Ha på lokk og kok opp. La den trekke i 5 minutter.

Ta opp fisken og rens den. Smelt smør i en kjele og rør inn mel. Spe med væske og kok opp mellom hver speing. La surre 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Ha i fisken og rør forsiktig. Server med erter og evt stekt bacon.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15171)
Kategori: Gryterett
Land: Norge
Fylke: Telemark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.