Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Suaussat: (Grønnlandsk suppe)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgfersk eller saltet kjøtt av sel eller hval eller 2 kg. fersk eller saltet fugl eller fårekjøtt
3litervann (salt)
3stkgulrøtter
2stkpurrer eller 1 løk
1stkselleri eller mainepe
1kgpoteter
80grfine byggryn
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Suaussat: (Grønnlandsk suppe) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier40,39377,47Kcal
Protein5,0447,10gram
Karbohydrat3,7134,67gram
Kostfiber0,767,10gram
Fett0,434,02gram
Mettet fett0,080,75gram
Salt0,030,31gram
Pris på oppskriftenKr 3,99Kr 37,29Kroner
Hele oppskriften veier5 607 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Der beregnes ca. 1 kg kjøtt uten ben og ca. 2 kg kjøtt m/ben.
Sett det vaskede kjøtt over i kokende vann; hvis kjøttet er salt, må det utvannes først. Dypfrosset kjøtt kan legges utint i gryten, når der beregnes ekstra tid til koking.
Fjern skummet, tilsett salt, hvis kjøttet er fersk, og skum igjen. La suppen koke langsom, til kjøttet er mørt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22821)
Kategori: Suppe
Land: Grønland

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.