Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sufflé av fugl




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 250grkaldt, stekt kjøtt av fugl
Ca 2,5ssmargarin eller smør
Ca 3,5sshvetemel
2dlsauserester eller buljong
1dlfløte
4stkeggeplommer
1tssalt
hvit pepper
2tsmaizena
Ca 4,5stkeggehviter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sufflé av fugl med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier170,25381,15Kcal
Protein11,6726,13gram
Karbohydrat3,678,22gram
Kostfiber0,130,29gram
Fett12,0727,02gram
Mettet fett4,6310,37gram
Salt1,272,85gram
Pris på oppskriftenKr 3,59Kr 8,04Kroner
Hele oppskriften veier896 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk fuglekjøttet fint eller mal det. Brun matfettet i en kjele. Strø på hvetemelet og spe med saus, sammenkokt sjy eller buljong. Rør sammen til en glatt røre. Spe med fløten og la det koke noen minutter. Ta kjelen fra varmen, rør i eggeplommene, ha i krydder og avkjøl jevningen.

Pisk eggehvitene ekstra godt. Ha i maisenna og bland eggehvitene forsiktig inn i jevningen. Hell jevningen i en smurt, rett ildfast form. Stek suffleen nederst i ovnen ved 175 C i ca 45 minutter.

Det er viktig at man ikke åpner ovnsdøren for tidlig, da kan suffleen synke sammen og bli helt flat.

Server suffleen umiddelbart med madeirasaus og en salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8099)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.