Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Suissesse Cocktail




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6clPernod
1,5clhalf-and-half
1stkeggehvite


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Suissesse Cocktail med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier157,98176,94Kcal
Protein3,774,22gram
Karbohydrat1,771,98gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett1,341,50gram
Mettet fett0,800,90gram
Alkohol17,68 %
Salt0,180,20gram
Pris på oppskriftenKr 27,87Kr 31,21Kroner
Hele oppskriften veier112 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Alle ingredienser ristes meget godt i en shaker med knust is. Siles og serveres i et avkjølt cocktailglass.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 4799)
Kategori: Cocktail
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pernod & Peach cocktail.Pernod & Peach cocktail.
Denne retten har 177,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Champernod.Champernod.
Denne retten har 131,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 29,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.