Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Sukkerbrød grunnoppskrift

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4,3 poeng. 4,3 poeng (av max 6) i snitt fra 87 lesere
Oppskriften har hatt 98345 lesere! 98345 lesere

Ingredienser

En god grunnoppskrift får vi når vi pr. egg bruker 30 g sukker og 30 g hvetemel.
1/4 - 1/2 ts bakepulver er nok til et sukkerbrød, uansett størrelse.
Til rund form 22 cm.
3 egg
90 g (1 dl) sukker
90 g (1 1/2 dl) hvetemel
1/4 ts bakepulver
Til rund form 26 cm.
6 egg
180 g (2 dl) sukker
180 g (3 dl) hvetemel
1/2 ts bakepulver
160 grader i ca. 35 minutter, på nederste rille

Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Sukkerbrød grunnoppskrift.
Med sukkerbrød som utgangspunkt kan du lage de lekreste bløtkaker eller marsipankaker.

Fremgangsmåte:

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt på hvetemelet med bakepulver. Skjær melet forsiktig inn i eggedosisen med slikkepott.

Fyll røren i smurt form. Stek på nederste rille til sukkerbrødet er pent gyllent og godt hevet.

Avkjøl kaken i formen, hvelvet på plate eller rist.




Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kaptein Kroks kake hos oss.Les mer om Schwartzwalderkake hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:8964



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser