Sukkerbrød grunnoppskrift.

Sukkerbrød grunnoppskrift


Oppskriften er enkel å tilberede
Oppskriften har fått 4,3 poeng (av max 6) fra 94 lesere
Oppskriften har hatt 107873 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6






NB! Oppskriften Sukkerbrød grunnoppskrift har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Med sukkerbrød som utgangspunkt kan du lage de lekreste bløtkaker eller marsipankaker.

Jeg har beregnet næringsinnholdet ut fra 6 egg og stor rund form.

En god grunnoppskrift får vi når vi pr. egg bruker 30 g sukker og 30 g hvetemel.
1/4 - 1/2 ts bakepulver er nok til et sukkerbrød, uansett størrelse.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 263,31 Kcal
Protein 8,91 g
Fett 5,23 g
Karbo 44,71 g
Pris 2,88.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
6stkegg
180grsukker
180grhvetemel
0,5tsbakepulver

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 14 stykker

160 grader i ca. 35 minutter, på nederste rille

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt på hvetemelet med bakepulver. Skjær melet forsiktig inn i eggedosisen med slikkepott.

Fyll røren i smurt form. Stek på nederste rille til sukkerbrødet er pent gyllent og godt hevet.

Avkjøl kaken i formen, hvelvet på plate eller rist

Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Fotograf: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8964)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Kaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!