Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sukkerbrød gluten og melkefritt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5dlrismel
1,5dlmaismel
2dlsukker
2tsbakepulver
2tsvaniljesukker
50grsmeltet melkefri maragrin
2dlrapsy Frutty, utblandet
Reven sitronskall
fiberhusk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Sukkerbrød gluten og melkefritt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier322,821 796,49149,71Kcal
Protein2,8415,801,32gram
Karbohydrat58,43325,1627,10gram
Kostfiber1,075,950,50gram
Fett8,4046,753,90gram
Mettet fett3,3118,421,54gram
Salt0,432,370,20gram
Pris på oppskriftenKr 5,51Kr 30,66Kr 2,56.-
Hele oppskriften veier557 totalt557 pr porsj46 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Bland alt det tørre i en skål. Smelt margarin og rør inn Rapsy. Bland dette med det tørre.
Smør en kakeform med melkefri magarin og dryss med for eksempel fiberhusk.
Stek i ovnen ved 175 grader i ca 30-40 minutter. Prøv med bakepinne. Ta den ut og la den kjølne litt i formen. Løsne den og kjøl ned under kjøkkenhåndkle. Blir litt kompakt.
Rapsy kjøpes fra Allergimat.com

Mer info

Forfatter:
Kilde: Allergimat
(Intern: 3288)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.