Gå til forsiden av matoppskrift.no



Sukkerbrød grunnoppskrift

Bilde av Sukkerbrød grunnoppskrift.
Fotograf: Matprat.no

Oppskriften på Sukkerbrød grunnoppskrift har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.
Med sukkerbrød som utgangspunkt kan du lage de lekreste bløtkaker eller marsipankaker.

Jeg har beregnet næringsinnholdet ut fra 6 egg og stor rund form.

En god grunnoppskrift får vi når vi pr. egg bruker 30 g sukker og 30 g hvetemel.
1/4 - 1/2 ts bakepulver er nok til et sukkerbrød, uansett størrelse.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
6stkegg
180grsukker
180grhvetemel
0,5tsbakepulver


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 14 stykker

160 grader i ca. 35 minutter, på nederste rille

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt på hvetemelet med bakepulver. Skjær melet forsiktig inn i eggedosisen med slikkepott.

Fyll røren i smurt form. Stek på nederste rille til sukkerbrødet er pent gyllent og godt hevet.

Avkjøl kaken i formen, hvelvet på plate eller rist


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8964)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 263,35 Kcal Forklaring?
Protein 8,91 g
Fett 5,23 g
Karbo 44,72 g
Pris 2,88.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!