Sukkerbrød grunnoppskrift

Sukkerbrød grunnoppskrift.
Fotograf: Matprat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
6stkegg
180grsukker
180grhvetemel
0,5tsbakepulver


Med sukkerbrød som utgangspunkt kan du lage de lekreste bløtkaker eller marsipankaker.

Jeg har beregnet næringsinnholdet ut fra 6 egg og stor rund form.

En god grunnoppskrift får vi når vi pr. egg bruker 30 g sukker og 30 g hvetemel.
1/4 - 1/2 ts bakepulver er nok til et sukkerbrød, uansett størrelse.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 14 stykker

160 grader i ca. 35 minutter, på nederste rille

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt på hvetemelet med bakepulver. Skjær melet forsiktig inn i eggedosisen med slikkepott.

Fyll røren i smurt form. Stek på nederste rille til sukkerbrødet er pent gyllent og godt hevet.

Avkjøl kaken i formen, hvelvet på plate eller rist

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 263,31 Kcal
Protein 8,91 g
Fett 5,23 g
Karbo 44,71 g
Pris 2,88.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 107958 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,3 poeng totalt (av max 6) fra 94 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8964)

Ekstra info

Kategori: Kaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er enkel å tilberede

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!