Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Sukkerbrød grunnoppskrift

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4,3 poeng. 4,3 poeng (av max 6) i snitt fra 89 lesere
Oppskriften har hatt 101669 lesere! 101669 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:

Ingredienser

En god grunnoppskrift får vi når vi pr. egg bruker 30 g sukker og 30 g hvetemel.
1/4 - 1/2 ts bakepulver er nok til et sukkerbrød, uansett størrelse.
Til rund form 22 cm.
3 egg
90 g (1 dl) sukker
90 g (1 1/2 dl) hvetemel
1/4 ts bakepulver
Til rund form 26 cm.
6 egg
180 g (2 dl) sukker
180 g (3 dl) hvetemel
1/2 ts bakepulver
160 grader i ca. 35 minutter, på nederste rille

Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Fotograf: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin


Sukkerbrød grunnoppskrift.
Med sukkerbrød som utgangspunkt kan du lage de lekreste bløtkaker eller marsipankaker.

Fremgangsmåte:

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt på hvetemelet med bakepulver. Skjær melet forsiktig inn i eggedosisen med slikkepott.

Fyll røren i smurt form. Stek på nederste rille til sukkerbrødet er pent gyllent og godt hevet.

Avkjøl kaken i formen, hvelvet på plate eller rist.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Elsker, elsker ikke hos oss.Les mer om Bløtkake med eggekrem hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:8964



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen