Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Supandsoppa




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5litervann
60grbyggmel
1tssalt
Hvit geitost
Sirup
1dashSmør
flatbrød


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Supandsoppa med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier16,1842,53Kcal
Protein0,330,87gram
Karbohydrat2,316,07gram
Kostfiber0,290,76gram
Fett0,561,47gram
Mettet fett0,340,89gram
Salt0,441,17gram
Pris på oppskriftenKr 0,09Kr 0,24Kroner
Hele oppskriften veier1 577 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lag en jevning av 5 dl vann og melet. Kok opp resten av vannet og rør inn jevningen. La suppen koke i 10 minutter. Ha i salt.

Ved servering så brytes det flatbrød i suppetallerknene. Så skaver du litt ost over, litt sirup og smør før den spises.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14653)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.