Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Suppe à la Ishavet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5literishavsrøyekraft
400grishavsrøyefilet
4dlfløtemelk
2sssmør
2sshvetemel
2dlrømme
250grreker
200grblåskjell
2dlhvitvin
1dashsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Suppe à la Ishavet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier98,14524,23Kcal
Protein6,0832,48gram
Karbohydrat1,105,88gram
Kostfiber0,020,11gram
Fett7,2538,73gram
Mettet fett3,8620,62gram
Alkohol0,59 %
Salt0,472,51gram
Pris på oppskriftenKr 5,23Kr 27,94Kroner
Hele oppskriften veier3 205 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smelt smøret i en kasserolle, rør i melet og spe med fløtemelk og fiskekraft. Kok suppen under stadig omrøring. Legg i fisken som er skåret i biter, og la den trekke noen minutter før man legger i dampede og rensede blåskjell og reker. Ta kasserollen av varmen. Rør i rømme og vin, og smak til med salt.
Server pariserloff til suppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14126)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Svalbard
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.