Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Suppe Grunnoppskrift melk og glutenfri




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,25dlvann og ev. Grønnsakskraft
1,25dlMiniMax Soya
0,5ssMaizenna
Ca 87grav f.eks champignon, aspargeseller blomkål
Salt og pepper (kan sløyfes)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Suppe Grunnoppskrift melk og glutenfri med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier36,90126,38Kcal
Protein1,475,03gram
Karbohydrat4,7716,34gram
Kostfiber0,030,10gram
Fett1,324,52gram
Mettet fett0,461,58gram
Salt0,030,11gram
Pris på oppskriftenKr 6,65Kr 22,78Kroner
Hele oppskriften veier343 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør ut Maizenna i vannet/kraften. Kok opp mens du rører. Tilsett MiniMax Soya. Tilsett f.eks champignon, asparges eller blomkål. Smak til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Novartis Nutrition
(Intern: 23958)
Kategori: Suppe
Diett/allergi: Melk og glutenf
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.