Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Suppe av vaktler




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 0,75kgkjøtt av vaktler
1stkgulrot
1stkløk
1bit(er)selleri
1stkeple
1stkappelsin
8clkonjakk
0,5tstimian
1tsrosmarin
1tsmerian
1literhønsebuljong
1sssmør eller margarin
Ca 2,5sshvetemel
4dlkremfløte
12clmadeira
1bunt(er)persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Suppe av vaktler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier127,38935,43Kcal
Protein5,7242,01gram
Karbohydrat2,8120,64gram
Kostfiber0,543,97gram
Fett8,9966,02gram
Mettet fett4,7034,52gram
Alkohol1,61 %
Salt0,342,47gram
Pris på oppskriftenKr 8,59Kr 63,08Kroner
Hele oppskriften veier2 937 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær ut brystbitene. Del resten av skroget og lårene i småbiter. Brun det i matfett.

Skrell og skjær frukt og grønnsaker i biter. Brun og bland alt en stund. Brenn av med konjakk. Ha i krydderet og rør om. Hell på buljongen og la det koke ca 1 time.

Brun brystbitene og legg dem i buljongen. La det syde 15-20 minutter. Skjær kjøttet i terninger. Sil buljongen. Bland hvetemel og fett og jevn buljongen med det. Ha i fløten. La det koke en liten stund.

Hell i madeira. Legg i kjøtterningene og strø over finhakket persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7195)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kremsuppe på storfugl eller rype.Kremsuppe på storfugl eller rype.
Denne retten har 140,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.