Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Suppe brød




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
50grgjær
3dlmelk
2sssmeltet margarin
3dlyoughurt naturell
1tssalt
2stkkokte poteter
50grhakkede valnøtter
3dlsammalt hvete, grov
Ca 9dlhvetemel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Nøtter
Soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Suppe brød med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier208,663 369,441 684,72Kcal
Protein7,33118,3659,18gram
Karbohydrat32,46524,16262,08gram
Kostfiber3,2452,3226,16gram
Fett4,7877,1938,59gram
Mettet fett1,0416,798,40gram
Salt0,497,873,94gram
Pris på oppskriftenKr 2,28Kr 36,82Kr 18,41.-
Hele oppskriften veier1 615 totalt1 615 pr porsj807 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 2 brød

Smuldre gjæren i en bakebolle
Smelt margarin, ha på melk og youghurt og varm til 37 grader
Slås over gjæren
Rør godt og tilsett salt, poteter(moste), valnøtter, grovt og fint mel. Eltes godt til deigen er smidig og slipper bollen
Settes til heving under plast i ca 30 minutter

Legg deigen på bakebordet og del den i 2
Form 2 avlange brød og sett de på bakepapir og lag ett kryss i toppen på de med en kniv.
Etterhev i ca 30 minutter

Pensle med litt vann og strø på litt grovt mel.
Stek på nederste rille ved 200 grader i ca 20-30 minutter,
Avkjøl på rist.
Serveres til supper

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 1848047170)
Tilberedningstid: 60 min +
Kategori: Brød
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.