Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Suppe med kjøttboller og pasta




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6dlkonsentrert klar kjøttsuppe 2 bokser a 300 g
100grtørket, tynn pasta (fidelini eller spaghetti)
frisk flatbladet persille til garnityr
nyrevet parmesan til servering

Til kjøttbollene:

1tykk(e) skive(r)loff, uten skorpe
2ssmelk
225grkjøttdeig
1feddhvitløk, knust
2ssparmesan, nyrevet
Ca 2,5ssfriske blader av flatbladet persille, grovhakket
1stkegg
revet muskat
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Suppe med kjøttboller og pasta med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier101,67276,01Kcal
Protein6,6818,13gram
Karbohydrat9,1724,89gram
Kostfiber0,551,49gram
Fett4,1311,21gram
Mettet fett1,724,67gram
Salt0,992,70gram
Pris på oppskriftenKr 3,42Kr 9,28Kroner
Hele oppskriften veier1 086 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lag kjøttbollene. Smuldre brødet i en liten bolle, tilsett melk og la det trekke. I mellomtiden har du kjøttdeig, hvitløk, parmesan, persille og egg i en større bolle. Riv masse muskatnøtt i og smak til med salt og pepper.

Klem ut så mye melk som mulig av brødet, og det i kjøttdeigblandingen. Kna alt godt sammen med hendene. Vask hendene, skyll dem i kaldt vann og form små kjøttboller på størrelse med klinkekuler.

Hell begge suppeboksene i en stor kjele, tilsett vann etter anvisningen på boksen, og ha i en ekstra boks vann. Ha i salt og pepper og kok opp.

Slipp kjøttbollene oppi suppen, brekk pastaen i småbiter og tilsett denne. Kok op suppen mens du rører forsiktig. La den småkoke under stadig omrøring i 7-8 minutter eller etter anvisning på pakken.

Serveres rykende varm i oppvarmede skåler, drysset med persille og nyrevet parmesan.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7248)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pennesuppe med pølser.Pennesuppe med pølser.
Denne retten har 140,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Makaronisuppe med karbonadedeig.Makaronisuppe med karbonadedeig.
Denne retten har 79,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.