Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Suppe med tørrfisk. bacon og chorizo



Suppe med tørrfisk, bacon og chorizo oppskrift.
Fotograf: Alf Börjesson
Denne tørrfisksuppen er krydret med bacon og chorizo, og er en smaksrik suppe som varmer. Den smaker perfekt med en rik italiensk rødvin.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grtørrfisk, utvannet og renset
4feddhvitløk
1stkchili, rød
0,5dlolivenolje
800grhermetiske tomater, grovhakkete
1tssukker
2stklaurbærblad
100grbacon
50grchorizopølse
1stkløk
1stkpaprika, rød
10dlfiskekraft

Tilbehør

brød
aïoli


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Spor-av-melk
Spor-av-sennep
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Suppe med tørrfisk. bacon og chorizo med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109,11746,07Kcal
Protein16,42112,28gram
Karbohydrat1,6911,56gram
Kostfiber0,563,83gram
Fett3,9527,01gram
Mettet fett0,956,50gram
Salt0,352,39gram
Pris på oppskriftenKr 8,66Kr 59,21Kroner
Hele oppskriften veier2 735 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Surr finhakket hvitløk og chili i olivenolje.
Tilsett hermetiske tomater, sukker og laurbærblad, og la det koke på svak varme i 20 minutter, til det tykner.
Skjær bacon og chorizopølse i små terninger og klippfisken i biter på ca. 2 cm. Grovhakk løk og skjær paprika i biter.
Surr bacon og chorizopølse i en stekepanne i noen minutter. Tilsett løk, paprika og tørrfisk og surr videre i 3-4 minutter. Tilsett olivenolje om nødvendig.
Ha blandingen over i tomatsausen sammen med fiskekraften. Kok opp og la suppen småkoke i 1-2 minutter.
Smak til med pepper, salt og evt. chilipulver om du vil ha mer smak. Server suppen rykende varm med brød og aïoli.

Tips:
Tomatsausen kan siles eller kjøres med stavmikser for å få en glattere suppe.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29472)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tørrfisksuppe.Tørrfisksuppe.
Denne retten har 103,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Suppe med tørrfisk, bacon og chorizo.Suppe med tørrfisk, bacon og chorizo.
Denne retten har 109,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.