Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Sur kinakål (surkål)

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 2,42 Kcal: 44,12 Fett: 0,15 gr Protein: 0,85 gr Karbo: 8,58 gr
Mettet fett: 0,00 gr Kostfiber: 1,02 gr Salt av natrium: 0,02 gr
Oppskriften har hatt 1945 lesere! 1945 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stkkinakål
0,5dlhvitvin
0,5dleddik
1dlsukker
2dlvann
2tskarve
salt
pepper
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater77,78 prosent
Protein7,7 prosent
Fett3,05 prosent
Kostfiber4,62 prosent
Alkohol6,82 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 28,19

Pris pr porsjon

Kr 7,05
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Kutt kinakålen i midten på langs, deretter en gang til på hver av halvdelene. Roten fjernes. Kinakålen kuttes i størrelse 2 x 2 cm.

Bland hvitvin, eddik og sukker i en kasserolle og varm opp til sukkeret løsner. Ha så i vannet og kålen og la det hele koke seg godt inn slik at kålen blir mør, ca. 10 - 15 minutter. Surkål av kinakål passer til stekte koteletter, kjøttkaker og kjøttpudding.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kålrotstappe med fløte hos oss.Les mer om Rotmos med kesam hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:473



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen