Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Sur kinakål (surkål)

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 1986 lesere! 1986 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stkkinakål
0,5dlhvitvin
0,5dleddik
1dlsukker
2dlvann
2tskarve
1dashsalt
1dashpepper
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Sur kinakål (surkål) er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Kutt kinakålen i midten på langs, deretter en gang til på hver av halvdelene. Roten fjernes. Kinakålen kuttes i størrelse 2 x 2 cm.

Bland hvitvin, eddik og sukker i en kasserolle og varm opp til sukkeret løsner. Ha så i vannet og kålen og la det hele koke seg godt inn slik at kålen blir mør, ca. 10 - 15 minutter. Surkål av kinakål passer til stekte koteletter, kjøttkaker og kjøttpudding.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 44,06128,556,4 %
Fett: 0,150,44 gr0,6 %Fett3,06 %
Protein: 0,852,48 gr5,0 %Protein7,7 %
Karbo: 8,8024,98 gr8,3 %Karbo77,73 %
Fiber: 1,033,00 gr10,0 %Fiber4,67 %
Mettet fett: 0,000,00 gr0,0 %
Salt: 0,100,30 gr5,9 %Alkohol6,82 %
Hele oppskriften veier 1166 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,43 .-
Pris 4 porsjonerKr. 28,33 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 7,08.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Rotmos med kesam hos oss.Les mer om Surkål med ananas hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:473



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser