Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Sur kinakål (surkål)

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 1982 lesere! 1982 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stkkinakål
0,5dlhvitvin
0,5dleddik
1dlsukker
2dlvann
2tskarve
1dashsalt
1dashpepper
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Kutt kinakålen i midten på langs, deretter en gang til på hver av halvdelene. Roten fjernes. Kinakålen kuttes i størrelse 2 x 2 cm.

Bland hvitvin, eddik og sukker i en kasserolle og varm opp til sukkeret løsner. Ha så i vannet og kålen og la det hele koke seg godt inn slik at kålen blir mør, ca. 10 - 15 minutter. Surkål av kinakål passer til stekte koteletter, kjøttkaker og kjøttpudding.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 44,06128,556,4 %
Fett: 0,150,44 gr0,6 %Fett3,06 %
Protein: 0,852,48 gr5,0 %Protein7,7 %
Karbo: 8,8024,98 gr8,3 %Karbo77,73 %
Fiber: 1,033,00 gr10,0 %Fiber4,67 %
Mettet fett: 0,000,00 gr0,0 %
Salt: 0,100,30 gr5,9 %Alkohol6,82 %
Hele oppskriften veier 1166 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,43 .-
Pris 4 porsjonerKr. 28,33 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 7,08.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Rødkål til ribbe hos oss.Les mer om Tapassalat med rødkål og sharon hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:473



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser