Aktuelt akkurat nå!
Asparges...Rabarbra...Smoothies...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Sur kinakål (surkål)

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stkkinakål
0,5dlhvitvin
0,5dleddik
1dlsukker
2dlvann
2tskarve
1dashsalt
1dashpepper

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 44,04 Kcal
Protein 0,87 g
Fett 0,15 g
Karbo 8,57 g
Pris 2,43.- kr

Fremgangsmåte:

Kutt kinakålen i midten på langs, deretter en gang til på hver av halvdelene. Roten fjernes. Kinakålen kuttes i størrelse 2 x 2 cm.

Bland hvitvin, eddik og sukker i en kasserolle og varm opp til sukkeret løsner. Ha så i vannet og kålen og la det hele koke seg godt inn slik at kålen blir mør, ca. 10 - 15 minutter. Surkål av kinakål passer til stekte koteletter, kjøttkaker og kjøttpudding.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
Oppskriften har hatt 2490 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 1 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 473)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!