Gå til forsiden av matoppskrift.no



Sur kinakål (surkål)


Oppskriften på Sur kinakål (surkål) har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stkkinakål
0,5dlhvitvin
0,5dleddik
1dlsukker
2dlvann
2tskarve
1dashsalt
1dashpepper


Fremgangsmåte:

Kutt kinakålen i midten på langs, deretter en gang til på hver av halvdelene. Roten fjernes. Kinakålen kuttes i størrelse 2 x 2 cm.

Bland hvitvin, eddik og sukker i en kasserolle og varm opp til sukkeret løsner. Ha så i vannet og kålen og la det hele koke seg godt inn slik at kålen blir mør, ca. 10 - 15 minutter. Surkål av kinakål passer til stekte koteletter, kjøttkaker og kjøttpudding.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Frukt.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 473)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 44,2 Kcal
Protein 0,87 g
Fett 0,15 g
Karbo 8,61 g
Pris 2,43.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!