Sur kinakål (surkål)



Oppskriften har fått 3 poeng (av max 6) fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 2225 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 473)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse


NB! Oppskriften Sur kinakål (surkål) har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 44,1 Kcal
Protein 0,85 g
Fett 0,15 g
Karbo 8,57 g
Pris 2,43.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stkkinakål
0,5dlhvitvin
0,5dleddik
1dlsukker
2dlvann
2tskarve
1dashsalt
1dashpepper

Fremgangsmåte:

Kutt kinakålen i midten på langs, deretter en gang til på hver av halvdelene. Roten fjernes. Kinakålen kuttes i størrelse 2 x 2 cm.

Bland hvitvin, eddik og sukker i en kasserolle og varm opp til sukkeret løsner. Ha så i vannet og kålen og la det hele koke seg godt inn slik at kålen blir mør, ca. 10 - 15 minutter. Surkål av kinakål passer til stekte koteletter, kjøttkaker og kjøttpudding.

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!