Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sursøt potetsalat og makrell




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 11stkkokte poteter
2stkløk
4ssolivenolje
2sssukker
4ss5% eddik
3sstomatpuré
2ssvann
1dashSalt
1dashPepper
Ca 3,5stk filetvarmrøkte makrellfileter
Ca 2,5sshakket persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sursøt potetsalat og makrell med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier145,31708,59Kcal
Protein5,7127,84gram
Karbohydrat12,6761,78gram
Kostfiber1,205,85gram
Fett7,7137,60gram
Mettet fett1,426,92gram
Salt0,532,58gram
Pris på oppskriftenKr 3,91Kr 19,07Kroner
Hele oppskriften veier1 951 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell og skjær de varme potetene i skiver. Skjær løken i skiver og stek i olje til løken er blank. Legg løken på en tallerken. Oljen i stekepannen tilsetter du sukker, vann, eddik, tomatpuré, salt og pepper. Legg poteter, makrellfilet og løk lagvis på et fat og hell sausen over. Pynt med hakket persille. Godt måltid!

Mer info

Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17462)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.