Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sursøt rødkål til juletapas



Sursøt rødkål til juletapas oppskrift.
Fotograf: Matprat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkRødkål
1stkeple i fine båter, uten skall
1sssmør
2ssolivenolje
3sseplecidereddik
1tssalt
1stksitron, saften
0,5tsingefær fersk, revet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sursøt rødkål til juletapas med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier65,15112,75Kcal
Protein0,831,44gram
Karbohydrat4,788,27gram
Kostfiber1,963,39gram
Fett4,317,46gram
Mettet fett1,642,84gram
Salt0,711,22gram
Pris på oppskriftenKr 2,14Kr 3,70Kroner
Hele oppskriften veier1 038 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Vask og snitt kålen fint. Ha ingrediensene i en gryte og kok ved svak varme til kålen er mør.
2. Smak til med salt, sitronsaft og revet ingefær.

Serveres som en av flere tapasretter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 20722)
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sursøt rødkål til juletapas.Sursøt rødkål til juletapas.
Denne retten har 65,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.